Team

Ron Lubbers

Managing Owner

Ron Lubbers (1961) is de oprichter van HaystackCorp. Hij heeft zich gericht op de ontwikkeling en exploitatie van Real Estate Brands. Na zijn studie bedrijfskunde, specialiseerde hij zich in de stedelijke ontwikkeling, planologie, hospitality, marketing en branding. Door zijn inspanningen binnen internationale projecten, maakt hij nu deel uit van verschillende toonaangevende ondernemersnetwerken. Individuele leiders uit de centrale overheid en corporate sector benaderden hem niet alleen om zijn visie op het Nederlands ondernemerschap, zij ondersteunden daadwerkelijk zijn projecten.

Binnen een Internationale operator, actief in Europa en India, bouwde hij specifieke expertise op over de hospitality-bedrijfsvoering en de sector in het algemeen. In het bijzonder geldt zijn scherpe visie (variërend van mogelijkheden tot mogelijke knelpunten) op de diversiteit van het hotelbedrijf.

Zijn projecten wonnen Awards in Venetië en Chicago en EY erkende hem voor zijn aanpak en de resultaten van een complex Recovery Public Private Leisure project.

Affiniteit en kennis van cultuur, muziek en wetenschap gelden als inspirerende thema’s in zijn carrière. Zijn passie voor innovatieve en resultaatgerichte benadering van zijn teams is de basis voor unieke projecten die de "test des tijds" doorstaan. Iemand die altijd op zoek is naar het creëren van onderscheidend vermogen en bekend staat om zijn visie en loyaliteit.

Barry Popma

Partner | Director of Innovation & Alliances

Barry is een meervoudig specialist. Hij heeft onder meer een MBA in Healthcare management gehaald aan de Erasmus Universiteit,  het hoogste internationale level als mindfulnesstrainer aan het Radboud Universitair Medisch Centrum, een studie aan Nyenrode Academie gericht op community building en leadership consciousness daarnaast heeft Barry bachelors in Hospitality & Leisure en Human Resource Management. 

In zijn professionele loopbaan heeft hij zich met name gericht op het ontwikkelen van vernieuwende concepten rondom leiderschapsontwikkeling, changemanagement en vitaliteit. Zo heeft hij een individual, corporate & community well-being programma ontwikkeld dat erop gericht is om de omgeving waar mensen wonen, werken, leren en recreëren,  vitaler te maken. In het rapport van de commissie Balkenende  (toekomstige zorg en toerisme) genoemd als voorbeeld voor de verbinding van de strategische provinciale agenda in Zeeland.

Hij is de oprichter van Flink Veranderen, een hoogwaardig verandermanagentbureau in de Zorgsector. Daarnaast heeft  Barry samen met prof. dr. Jan Moen een executive leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd. Barry’s inzichten en analyses zijn aangehaald in de boeken van Jan Moen.

Als professional is hij bijzonder gedreven in het zoeken naar soms onconventionele verbindingen. Barry verruimt het blikveld, verbindt intenties met ambities en brengt mensen en partijen samen. Op die manier bouwt hij bruggen en vernieuwt hij via de weg van inhoud en inspiratie naar resultaat. 

Naast zijn positie als "Director Innovation & Alliances" binnen de hospitalityprojecten van HaystackCorp, heeft Barry deze positie ook binnen de Vitalitytak. Hij is hiermee een inspiratiebron voor en verbinder van mensen en ambities met als doel te komen tot duurzame waardecreatie. 

Heine van Nieuwenhuize

Partner | Planontwikkeling en Projectmanagement

Heine richt zich mede op het inhoud geven van onze planontwikkeling. De creatie van eigentijdse concepten, solide financiële onderbouwingen met betrekking tot de haalbaarheid van vastgoedprojecten en het voeren van effectief projectmanagement vallen onder zijn expertise. Daarnaast ligt zijn focus op de opzet, organisatie en implementatie van het vastgoedmanagement.