Team

Ron Lubbers

Managing Director

Ron Lubbers (1961) is de oprichter van HaystackCorp. Hij heeft zich gericht op de ontwikkeling en exploitatie van Real Estate Brands. Na zijn studie bedrijfskunde, specialiseerde hij zich in de stedelijke ontwikkeling, hospitality, marketing en branding. Door zijn inspanningen binnen internationale projecten, maakt hij nu deel uit van verschillende toonaangevende ondernemersnetwerken. Individuele leiders uit de centrale overheid en corporate sector benaderden hem niet alleen om zijn visie op het Nederlands ondernemerschap, zij ondersteunden daadwerkelijk zijn projecten.

Binnen een Internationale operator, actief in Europa en India, bouwde hij specifieke expertise op over de hospitality-bedrijfsvoering en de sector in het algemeen. In het bijzonder geldt zijn scherpe visie (variërend van mogelijkheden tot mogelijke knelpunten) op de diversiteit van het hotelbedrijf.

Van de veeleisendheid van het hotelvak, tot de specifieke eisen ten aanzien van boetiekhotels tot en met resorts. Geldend voor uiteenlopende uitstralingen als klassen en voor een verscheidenheid aan Brands, culturen en marktsegmenten.

Zijn projecten wonnen Awards in Venetië en Chicago en EY erkende hem voor zijn aanpak en de resultaten van een complex Recovery Public Private Leisure project.

Affiniteit en kennis van cultuur, muziek en wetenschap gelden als inspirerende thema’s in zijn carrière. Zijn passie voor innovatieve en resultaatgerichte benadering van zijn teams is de basis voor unieke projecten die de "test des tijds" doorstaan. Iemand die altijd op zoek is naar het creëren van onderscheidend vermogen en bekend staat om zijn visie en loyaliteit.

Huub Dekkers

Director of Acquisitions and Structuring

Huub heeft managementfuncties vervuld bij een internationaal opererende vermogensbeheerder en bij verschillende grotere vastgoedontwikkelbedrijven. Hij heeft een jarenlange ervaring en uitgebreide expertise opgebouwd in vastgoed assetmanagement en de acquisitie, structurering en processmanagement van vastgoed ontwikkel-projecten en vastgoedbeleggingsprojecten in de Verenigde Staten en West Europa. 

Huub is een partner met de focus op acquisities, deal structurering, de opzet van joint ventures en process-management, een teamspeler en sterk resultaat gedreven

Jay Lee

Partner | Vastgoedontwikkeling

Jay (1968) heeft na zijn opleiding Bouwmanagement aan de TU Delft gewerkt zowel voor commerciële- als    Rijksvastgoedbedrijven op het gebied van vastgoedontwikkeling en assetmanagement. Afgelopen decennia heeft hij als zelfstandige ondernemer gewerkt aan diverse vastgoedtransacties, strategische vastgoedvraagstukken en als interim manager voor zowel marktpartijen als het Rijk.

Als partner binnen Haystack is zijn werkgebied vastgoedontwikkeling, financial engineering en bouw. In alles wat hij doet staat gezamenlijk tot oplossingen komen en meerwaarde creëren centraal.

 

Hans Hiensch

Director of Finance & Controlling

Hans (1962) beschikt over gedetailleerde kennis van finance & controlling (zowel adviserend als uitvoerend) en maakt deel uit van Remit Consulting. Binnen Haystack treedt Hans op als projectleider finance. Daarnaast is Hans financieel controller van de projecten. Remit Consulting is als adviesbureau onder meer gespecialiseerd in de opzet, structurering en realisatie van eigen- en vreemdvermogenfinanciering voor vastgoed en -daarmee samenhangend- de daaraan verbonden strategiebepaling. Hierdoor kunnen wij, via hun vestigingen in Londen en Parijs,  tevens een beroep doen op de kennis en ervaring van hun internationale netwerkpartners in de hedendaagse vastgoedfinancieringswereld.

Barry Popma

Director of Innovation & Alliances

Barry is een meervoudig specialist. Hij heeft onder meer een MBA in Healthcare management gehaald aan de Erasmus Universiteit,  het hoogste internationale level als mindfulnesstrainer aan het Radboud Universitair Medisch Centrum, een studie aan Nyenrode Academie gericht op community building en leadership consciousness en bachelors in Hospitality & Leisure en Human Resource Management. 

In zijn professionele loopbaan heeft hij zich met name gericht op het ontwikkelen van vernieuwende concepten rondom leiderschapsontwikkeling, changemanagement en vitaliteit. Zo heeft hij een individual, corporate & community well being programma ontwikkeld dat erop gericht is om de omgeving waar mensen wonen, werken, leren en recreëren,  vitaler te maken. In het rapport van de commissie Balkenende  (toekomstige zorg en toerisme) genoemd als voorbeeld voor de verbinding van de strategische provinciale agenda in Zeeland.

Hij is co-owner en founder van de ChangeKitchen Company, heeft samen met prof. dr. Jan Moen executive leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd. Barry’s inzichten en analyses zijn aangehaald in de boeken van Jan Moen.


Als professional is hij bijzonder gedreven in het zoeken naar soms onconventionele verbindingen. Barry verruimt het blikveld, verbindt intenties met ambities, brengt mensen en partijen samen. Op die manier bouwt hij bruggen en vernieuwt via de weg van inhoud en inspiratie naar resultaat. 

Naast zijn positie als "Director Innovation & Alliances" binnen de hospitalityprojecten van HaystackCorp, heeft Barry deze positie ook binnen de Vitalitytak. Hij is hiermee een inspiratiebron voor en verbinder van mensen en ambities met als doel te komen tot duurzame waardecreatie. 

Chiel Lubbers

Junior Creative

Chiel (1994) is een jonge en bevlogen conceptueel ontwerper. Zijn creatieve inbreng in de verschillende projecten is van een onschatbare waarde gebleken. Van jongs af aan toonde Chiel interesse in conceptuele, creatieve en ontwerp gerelateerde uitingen. Als junior creatief conceptueel ontwerper voor HaystackCorp, zet hij zijn expertise in om elk project tot een origineel, door markt en locatie ingegeven concept uit te bouwen. Bij de start van elk nieuw project creëert Chiel referentiepresentaties op het gebied van architectuur, interieur, fotografie en Branding. Deze presentaties zorgen ervoor dat de partners van HaystackCorp begrijpen hoe identiteit en aanpak gevisualiseerd kunnen worden.

Fenna Boeke

Director Opus Vitality

Fenna is haar carrière gestart in de Beautysector. Tijdens haar studie tot schoonheidsspecialiste is zij gevraagd om een internationaal uitwisselingsprogramma op te zetten tussen Nederland en Finland. Ze heeft haar studie afgesloten met het winnen van de tweede prijs van de "Blue Diamond" award, een landelijke wedstrijd voor schoonheidsspecialisten.

Ze heeft met haar eigen praktijk 'Zuiver' jarenlang een succesvolle eigen onderneming gehad. In haar verdere professionele loopbaan heeft ze zich  verder ontwikkeld op het gebied van lifestyle - wellnesscoaching en vitaliteitsmanagement. 

Als ondernemer heeft ze ervaring opgebouwd op het terrein van de publieke gezondheid en sociale innovaties en daarin veel projecten geïnitieerd en getrokken. Projecten waar ze onder meer erkenning voor kreeg van het Fonds Nuts Ohra.

Om zich verder te professionaliseren in het aansturen van complexe projecten, heeft ze de ‘leading change’ certificeringsprogramma’s (leadership, change readiness en individual & corporate well being) doorlopen. Daarnaast is zij erkend mindfulnesstrainer.

Haar diepgewortelde passie ligt in het creëren van een omgeving waar mensen het gevoel krijgen ‘thuis’ te komen, stappen kunnen maken in hun persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, geprikkeld raken om te verkennen en te experimenteren. Deze facetten brengt ze op basis van deskundigheid en sociale verbindingskracht samen in een integrale visie op een vitaler leven dat zich concreet vertaalt in onderscheidende programma’s voor de Vitalitygroep. Fenna is als partner van Haystack verantwoordelijk voor de Vitalityonderneming.

Ir P.M. (Piet) van der Laan

Projectontwikkeling

Piet is bouwer in hart en nieren met integrale ervaring in utiliteitsbouw en stedelijke vernieuwing met als kernspecialisme het restaureren van monumentale objecten. Inventarisatie, kennis van oorspronkelijke materialen, moderne technieken en bouwkosten vormen de grondslag voor plan- en bestekfase en maken financiële sturing mogelijk.

Heine van Nieuwenhuize

Partner | Planontwikkeling en Projectmanagement

Heine richt zich mede op het inhoud geven van onze planontwikkeling. De creatie van eigentijdse concepten, solide financiële onderbouwingen met betrekking tot de haalbaarheid van vastgoedprojecten en het voeren van effectief projectmanagement vallen onder zijn expertise. Daarnaast ligt zijn focus op de opzet, organisatie en implementatie van het vastgoedmanagement.