Projecten: Opgeleverd


 

52 Degrees

Als onderdeel van de techno campus in Nijmegen, realiseerde HaystackCorp het zogenaamde 52 Degrees business en innovation center. Een van de eerste, toonaangevende businessomgevingen met veel aandacht voor een unieke beleving en hospitality: ‘een podium voor de kennisindustrie’. Een realisatie van 29.000 m2 kantoorcomplex met parkeergarage, als onderdeel van een mix use project, inclusief een treinstation.  Het project verkreeg een tweetal Awards en erkenningen.

Architect : Mecanoo Architect,  Francine Houben.

Ontwikkeling- en bouwpartner Ballast Nedam.

 

 

AMA Andalusia Health Resort

S

eptember 2013 heeft Orange Avenue het bestaande resort gekocht gelegen aan de Costa de la Luz in Spanje. HaystackCorp was betrokken bij de totstandkoming van de aankoop en heeft het resort conceptueel herontwikkeld tot een All Seasons Leisure & Health Retreat Resort binnen de thematiek 'natuur, wellness, sport'. 

 

 

 

 

 

Pakhuismeesteren, Wilhelminapier Rotterdam

 Ten behoeve van het voormalig "Pakhuismeesteren" dat gelegen is op de alom bekende Wilhelmina pier te Rotterdam, ontwikkelde HaystackCorp voor Volker Wessels een vernieuwende invulling op het gebied van hospitality en wonen. Het project werd samen met AGM architecten uit Antwerpen vormgegeven.

 

 

 

Ice-rink en event-centrum Triavium

Acquisitie, recovery van het PPS Triavium-complex in Nijmegen. Hierbij kwamen zowel inhoudelijke, bestuurlijke, organisatorische als de financiële ontwikkelingen aan de orde. Met als resultaat dat het vastgoed werd overgenomen van de gemeente, en een uitgekiend exploitatieperspectief voor de maatschappelijke ijssportfunctie ontstond.

  Status: Opgeleverd