Hospitality & Vitality

Onze hospitality en vitality visie kan gezien worden als een verlengstuk van de leefomgeving voor bewoners en gasten. In deze leefomgeving staat gastronomie, ontmoeten, sfeer en vitality centraal. Hiervoor word op dit moment een co-creatie met partners van HaystackCorp nadere concepten en exploitatievormen uitgewerkt. Ook het betrekken van lokaal ondernemerschap behoord tot de mogelijkheden.

HaystackCorp works on the release of a modest luxury and vitality brand, registered 2016

A Central meeting place for and in the city

A composition of a meaningful masterpiece in hospitality & vitality

 

Hospitality diensten

  • Concept ontwikkeling in co-creation met aanvullende marktleidende partners
  • Haalbaarheidsonderzoek, masterplan, business case
  • Selectie explotatie door derde gespecialiseerde hospitality en vitality operator(s)

 

“A Brand is no longer what we tell the consumer it is - it is what consumers tell each other it is"   
— Scott Cook
 

Concept & Brands ontwikkeling

Niet voor niets is onze focus gericht op de creatie van de zogenaamde Emphatic en Sustainable onderscheidende 'Hospitality & Vitality' Brands. Ons doel is om niet alleen een bijzondere naam neer te zetten, maar een Brand van betekenis te zijn, waar onze klanten willen zijn en de markt deel van uit wil maken.  Een Brand waar ook onze co-branding partners zich aan willen verbinden. Met als gezamenlijk doel om uit een verscheidenheid aan invalshoeken op een unieke wijze het succes duurzaam te delen.   

Concept ‘Value’

Het succes van bovengenoemde 'Brands' hangt af van de invulling van het programma voor de optimale ‘conceptvalue’. Voor ieder nieuwe of bestaande ‘Brand' wordt op basis van de locatiekeuze en concept, de posities van de juiste complementaire stakeholders bepaald en gecontracteerd. De waardepropositie die daaruit voortvloeit, staat in lijn met het resultaat van de te creëren Brand. In ieder project hanteren we de volgende kernwaarden als vertrekpunt voor succesvolle, conceptuele, integrale exploitatieprogramma’s:

  • Zakelijke waarde(n); commerciële drivers
  • Sociale waarde(n); verbinding, betrokkenheid lokaal ondernemerschap
  • Creatieve waarde(n); onderscheidend artistiek vermogen
  • Publieke waarde(n); draagvlak omgeving

Door de inbreng van toekomstige interne en externe gebruikers per project en per locatie, moeten we ons gedurende de ontwikkeling en exploitatie blijven afvragen hoe we samen met de betrokken actoren en stakeholders de optimale conceptvalue kunnen blijven handhaven om de duurzaamheid van de exploitatie te waarborgen.

 

 

Moving forward in hospitality & VItality